Ordinarily he was insane, but he had lucid moments when he was merely stupid (Heinrich Heine 1797 – 1856)

Velkommen til Tommyland!

Isbre

Jeg var nettopp på en liten ferietur i Sogn og Fjordane, der finnes norges største isbre, Jostedalsbreen. Den dekker et areal på 487 kvadratkilometer. Om man vil kan man være med på brevandringer, for eksempel ved Nigardsbreen i Luster kommune, eller fra Olden eller Lodalen i Stryn kommune. Denne delen av Norge er svært vakker og anbefales alle å oppleve.

Nigardsbreen er en av sidebreene til Jostedalsbreen. Ankomst hit via Jostedalen i Luster kommune

Dommedag er nær!

Denne sketsjen er fantastisk morsom! De som medvirker her er blant annet Peter Cook, Rowan Atkinson og Monthy Python. Klippet er henta fra et The Secret Policeman’s Ball 1979, en støtteforestilling for Amnesty International som også er å få på dvd. Anbefales på det sterkeste for alle som liker Monthy Python og engelsk humor!

Neko Case

Her er en gratis bursdagspresang til meg sjøl, og en gave til alle andre: Neko Case med Hold On Hold On fra hennes forrige plate Fox Confessor Brings the Flood (2006):

Animasjonsfilmer før og nå

Jeg snubla over en artig animasjonsfilm på Youtube; den handler om en kar som heter Gustav som finner på mye rart. For eksempel i denne filmen der han drikker masse øl og blir veldig full:

Professor Balthazar

Mens vi er inne på professorer, her er den morsomste av dem alle:

Tommyland

Følges av 7 medlemmer.
Origo Tommyland er en sone på Origo. Les mer
Annonse